Hei!

Helmikuun Bouncepostissa tietoa mm. Bouncen leireistä, kursseista sekä kevään Teemapomppu-päivien julkistus!

Kevään TeemaBouncing-tunnit

Bounce järjestää keväällä kolme Bouncing-tuntia, jolloin Bouncen jäsenillä on mahdollisuus vuokrata käyttöönsä trampoliini tunniksi! Voit tulla pomppimaan perheen, kaveriporukan tai vaikka kummin kanssa. Bouncing-tunnilla ei ole ohjattua toimintaa, mutta paikalla on Bouncen ohjaaja antamassa vinkkejä hyppimiseen! Bouncing-tunteja on seuraavina päivinä:

  • PääsiäisBouncing la 16.4. klo 14.00-15.00
  • VappuBouncing la 30.4. klo 14.00-15.00
  • Kesän aloitusBouncing la 21.5. 15.00-16.00

Trampoliinin lisäksi käytössä tunnin aikana on Bouncen monipuolinen välineistö (mm. airtrack-rata, tuplaminitrampoliini ja erilaisia patjoja temppuilua varten). Bouncen harrastaja pääsee näyttämään mitä huikeita temppuja hän tramppatunneilla on oppinut. Bouncing-tunti on myös hyvä mahdollisuus tutustuttaa kaverit uuteen lajiin tai viettää koko perheen yhteinen liikuntatuokio! 

Kullakin trampan varanneella perheellä tulee olla mukana vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa perheen toiminnasta harjoitusvuoron ajan. Seuran vakuutus ei kata Bouncingissa mahdollisesti sattuvia tapaturmia. Lapset ovat omien aikuistensa valvonnassa ja vastuulla Bouncing-tunnin aikana. Jokaisen perheen tulee allekirjoittaa ”Bouncing – ohjeet osallistujille”- lomake ennen omaa harjoitusvuoroa. Olettehan siis hyvissä ajoin paikalla!

Bouncing-tunnin hinta:

1 trampoliini / 1 h = 40 €

Ilmoittautuminen Bouncing-tunnille Hoikassa, ilmoittautumaan pääsette täältä. Bouncin-tunnille ilmoittautumisessa yksi henkilö ilmoittautuu tunnille ja varaa näin käyttöönsä yhden trampoliinin. Osallistujamäärän perhe/porukka saa päättää itse, mutta kannattaa huomioida kullekin osallistujalle tunnissa jäävä hyppyaika (käytössä yksi trampoliini per porukka, jolloin esimerkiksi 6 hlön porukalle jää tunnissa hyppyaikaa 10min/hlö). Tunti pidetään mikäli tunnille osallistuu vähintään kaksi porukkaa/perhettä, mikäli tunti ei toteudu, ilmoitamme siitä aina saman viikon keskiviikkona.

Lisätietoja Bouncing-tunneista antaa Riikka (riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847)

 

Bouncen talvilomaleirit

Ilmoittautuminen Bouncen talvilomaleireille käy vilkkaana! Järjestämme talvilomaviikolla cheerleading-leirin sekä trampoliinipainotteisen liikuntaleirin 7-12-vuotiaille. Leirit löydätte täältä. Varmista paikkasi talviloman leireiltä mahdollisimman pian!

 

Bouncen kevätkurssit

Järjestämme keväällä myös erilaisia harrastajille suunnattuja kursseja.

4.3. alkaa viiden kerran cheerpainotteinen tramppa- ja akrokurssi, jossa trampalla treenataan erilaisia trampoliinivoimistelun alkeistaitoja sekä cheerleadingille ominaisia hyppyjä ja muita liikkeitä. Lisäksi kurssilla treenataan erilaisia akrobatiaharjoitteita, jotka ovat ominaisia sekä cheereille, että trampalle. Kurssille voivat osallistua niin trampoliinivoimistelijat kuin cheerleaderit. Kurssi yhdistää molempien lajien hyppyjä ja akrobatiaa, joten kurssi on myös hyvä tapa tutustua uuteen lajiin!

8.4. starttaa viiden kerran flikkikurssi, jossa harjoitellaan flikissä tarvittavia akrobaattisia taitoja (kärrynpyörä, ponnistus, silta, käsilläseisonta, hartiatyöntö osana liikettä). Kurssilla harjoitellaan akrobatiaa kiertoharjoitteluna, jolloin jokainen pääsee testaamaan erilaisia harjoitteita. Harjoitteita eriytetään lähtötason mukaan, joten kurssi sopii vasta aloittaneille harrastajille sekä jo flikin osaaville! Aloittelevat harrastajat voivat harjoitella flikkiin tarvittavia taitoja ja flikin jo osaavat voivat hioa flikkitekniikkaansa kuntoon.

Lisätietoja kursseistamme löydätte täältä. Julkaisemme kevään aikana lisää kursseja (mm. trampan volttitekniikkakurssi), joiden tarkemmat tiedot päivittyvät kurssisivulle.

 

Laskiaisrieha

Bounce järjestää koronatilanteen salliessa 5.3. klo 15-18 laskiaisriehan, jonka ohjelmassa on vapaata pomppimista, temppurataa, trampoliinivoimistelijoiden näytöksiä, seuravaatekirppistä sekä cheerkokeiluja. Kutsu ja tarkemmat tiedot tapahtumasta lähetetään myöhemmin!

 

Aikuisten ryhmät sekä lapsi+aikuinen-ryhmät alkavat

Etelä- Suomen Aluehallintoviraston maanantaina julkaiseman päätöksen mukaan Helsingin ja Uudenmaan koronarajoituksia puretaan ja lievennetään 1.2.2022 alkaen. Tämän johdosta aikuisten trampoliinivoimisteluryhmät sekä lapsi+aikuinen-ryhmät (MiniLiikkari ja Koko perhe pomppii) pyörähtävät käyntiin tällä viikolla, heti tiistaista 1.2.2022 alkaen! 

Myöhästyneen kauden aloituksen vuoksi jatkamme aikuisryhmien kautta toukokuussa, jolloin saamme tarjottua ryhmille 15 kerran kauden joko suoraan tai ylimääräisten korvauskertojen avulla. 

Kyseisiin ryhmiin ilmoittautuneille on lähetetty asiasta sähköpostia, jossa on kerrottu tarkemmin kauden pituudesta! Lisäksi pyrimme järjestämään yleisiä korvauskertoja kauden loppupuolella. Laitamme teille infoa korvauskerroista lähempänä kevätkauden loppua.

 

Bouncepostit löytyvät jatkossa nettisivuilta!

Bouncepostit, eli kuukausittaiset infomeilit tulevat jatkossa nettisivuille. Löydät ne etusivun artikkeleista.

Kevään harrastajan infokirje löytyy täältä.