Bouncen kesäleirit kesällä 2022

Haluaisitko aloittaa kesäloman trampalla pomppien ja oppia uusia tramppatemppuja kesän tramppakautta silmälläpitäen? Haluatko päästä pelailemaan liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä viettämään aikaa leirikamujen kanssa? Olisiko kiva päästä testaamaan uutta lajia ja oppia uusia taitoja kannustavien sekä iloisten leiriohjaajiemme avustuksella?

Bounce järjestää kesällä yhteensä kahdeksan lasten (7-12-vuotiaiden) liikuntaleiriä kesä- ja elokuussa.

KESÄLOMAN LIIKUNTALEIRIT

Trampoliinipainotteinen liikuntaleiri 1 (6.-10.6. (5 pv))
Trampoliinipainotteinen liikuntaleiri 2 (13.-18.6. (5 pv))
Trampoliinipainotteinen liikuntaleiri 3 (20.-22.6. (3 pv))
Trampoliinipainotteinen liikuntaleiri 4 (1.-5.8. (5 pv))

Cheerleading liikuntaleiri 1 (6.-10.6. (5 pv))
Cheerleading liikuntaleiri 2 (13.-18.6. (5 pv))
Cheerleading liikuntaleiri 3 (20.-22.6. (3 pv))
Cheerleading liikuntaleiri 4 (1.-5.8. (5 pv)) PERUTTU

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2 viikkoa ennen leirin alkua!

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

Bouncen kokopäiväinen liikuntaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja leirikavereiden seurasta iloisin mielin. Tältä sivulta alempaa löytyy leirien alustava päiväohjelma. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia temppuja ja taitoja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat. Trampoliiniharjoittelu tapahtuu kuudella isolla kilpatrampoliinilla. Lisäksi harjoitteita ja temppuja tehdään myös tuplaminitrampoliinilla, air trackilla ja minitrampoliinilla.

Cheerleading-liikuntaleirillä tutustutaan cheerleadingin alkeisiin ja harjoitellaan stunttien eli nostojen alkeita, avorivitreeniä sekä akrobatiaa. Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki cheerleadingista kiinnostuneet. Leiri on hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sekä uusiin valmentajiimme. Cheerleading-leirin päiväaikataulu on pääpiirteittäin samanlainen trampoliinileirin kanssa. Trampoliiniharjoittelu korvautuu cheerleadingillä, mutta myös trampalla päästään hyppimään! Leirin jälkeen cheerleadingia voi jatkaa syksyn joukkueissa!

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT

Leirit pidetään Bouncen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.
Leiripäiviin kuuluu monipuolinen lounas, joka sisältyy leirin hintaan.

Leirihinnat:

  • Hiihtolomaleiri/Juhannusviikon kesäleirit (3pv) : 105€ 
    • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 95€
  • Kesäleirit (trampoliini ja cheerleading) (5pv): 175 €
  • Jokaisen leirille osallistuvan on maksettava lisäksi Bouncen jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2022.
ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOJA

Ilmoittautuminen kesälomaleireille aukeaa 21.2. klo 10.00 ja ilmoittautumaan pääset tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Lisätietoja: riikka@bounce-espoo.fi tai 045 314 0847.

Leiripäivien aikataulut, peruutusehdot ja -ohjeet sekä muuta tärkeää tietoa löytyy täältä.