Kilpailukauden viimeinen 2.-4. luokkien kilpailu käytiin viikonloppuna Leppävaaran urheiluhallilla Espoossa. Tyttöjen 1. luokassa Bouncen Martta Kalliosalo teki hattutempun voittaen syksyn kolmannenkin luokkakilpailun. Tyttöjen 2. luokassa Bouncen Emilia Aro nappasi hopeisen mitalin ja 3. luokassa Dharma Kontala oli hienosti pronssilla. Synkrokilpailussa nähtiin Bouncelta yksi pari 4. luokan senioreissa, jossa Ella Korhonen ja Reea Eräheimo voittivat sarjansa pistein 76,100.

Suomen mestaruuskilpailussa nuorten tyttöjen sarjassa Elli Huovinen nappasi ensimmäisissä arvokisoissaan viidennen sijan. Junioritytöissä Kiia Kukkonen oli hienosti kolmas ja samassa sarjassa ensimmäistä kertaa mukana ollut Jessica Ljungberg neljäs. Naisten sarjassa Reea Eräheimo vei voiton, Ella Korhonen hopeaa ja Milla Hokkanen pronssia.

Paljon onnea kaikille viikonloppuna ja koko syksyn aikana menestyneille!