Vaasan Super 1–2 on nyt ohi, ja Bouncen cheer-joukkueet pääsivät näyttämään taitonsa pitkän harjoituskauden jäljiltä. Itse kilpailuviikonloppu oli todella hyvin järjestetty. Aikatauluista pidettiin tiukasti kiinni ja tunnelma oli kokonaisuudessaan positiivinen. Kilpailusta huolimatta, lajin sisäinen yhteishenki korostui erittäin vahvasti ja kaikki tsemppasivat toisiaan. Tämä oli hienoa katseltavaa ja erityisen tärkeää, etenkin ensikertalaisille.

Viikonloppu oli täynnä jännitystä, iloa ja paljon onnistumisia pienistä haasteista huolimatta. Bouncen 1-levelin joukkueet Brave (mini) ja Brisk (youth) pääsivät jatkamaan kilpailukauttaan lauantaina. Kumpikin joukkue pärjäsi erittäin mallikkaasti ja ylsi top 10- joukkoon. 30 joukkueesta Brave nappasi upeasti 3. sijan ja sai siihen päälle vielä HIT-suorituksen! Tämän kilpailukauden he saivat päättää tyytyväisin mielin.

Brisk oli treenannut ahkerasti tavoitellen HIT-suoritusta ja saivat kisapäivänä hieman lisähaastetta, kun he joutuivat äkillisten sairastumisien myötä kilpailemaan alimiehityksellä. Tämä ei kuitenkaan hidastanut heidän tekemistään ja he saavuttivat 6. sijan, tasapistein 5. sijan kanssa. Tämä oli erittäin hyvä suoritus ja joukkue sai korotettua sijoitusta edellisistä kilpailuista, mikä oli heidän suurin tavoitteensa.

Sunnuntaina vuorossa oli level-2 joukkueet Breezy, Bulletproof ja Blazing ja he pääsivät korkkaamaan kilpailukautensa. Tekeminen oli vahvan näköistä ja kokonaisuudet olivat kunnossa. Breezy aloitti päivän ja kilpaili viikonlopun isoimmassa ja erittäin kovatasoisessa sarjassa 38 muun joukkueen kanssa ja ylsi sijalle 26. Suoritukseen mahtui muutama ikävä virhe, mutta kisaajat ja valmentajat ovat ylpeitä suorituksestaan ja lähtevät seuraaviin kilpailuihin entistä vahvempina.

Bulletproof teki debyyttinsä kilpailussa ja sijoittui 10. sijalle. He saivat tärkeää kokemusta tulevia kilpailuja varten. Urheilijamaisella asenteella ja uudella motivaatiolla he jatkavat harjoitteluaan kohti toukokuun FCE-kilpailuja!

Blazing pääsi myös astumaan lauteille ensimmäistä kertaa ja nappasi jännityksestä huolimatta omassa sarjassaan sijan 6/17 vahvan näköisellä tekemisellä ja hienolla kokonaisuudella. HIT jäi valitettavasti saavuttamatta, mutta se ei loppupeleissä vaikuttanut urheilijoiden fiilikseen ollenkaan. Ensimmäisistä kilpailuista jäi hyvä mieli ja siitä on hyvä jatkaa!

Koko kisamatka oli kaikin puolin onnistunut ja opettava kokemus. Yhteistyö sujui mallikkaasti ja kaikilla oli hauskaa. Kokemuksia rikkaampana eteenpäin!