Syksylle ilmoittautuminen 

Syyskauden ilmoittautuminen käynnistyy Bouncen kevätkaudella mukana olleille harrasteryhmäläisille maanantaina 29.4. klo 10. Syksyn ryhmät tulevat tällöin näkyviin Hoika jäsenrekisteriin. Uusille harrastajille syyskauden ilmoittautuminen käynnistyy 6.5. klo 10, jolloin ryhmät näkyvät myös nettisivujen ryhmäkalenterissa. Lähtökohtaisesti trampoliinivoimisteluharrastajat ilmoittautuvat saman tason ryhmään kuin ovat kevätkaudella olleet. Olemme laittaneet sähköpostia niille trampoliinivoimisteluryhmien harrastajille, joille suosittelemme tason vaihtoa seuraavaan ryhmään.  

Cheerleading  

Cheerleadingin ilmoittautuminen: Starttijoukkueiden harjoitusajat julkaistaan ilmoittautumisen yhteydessä 29.4. klo 10.00. Ilmoittautuminen aukeaa tällöin Bouncen vanhoille harrastajille. Uusien harrastajien ilmoittautuminen starttijoukkueisiin aukeaa 6.5. klo 10.00. Harrastekisajoukkueiden ilmoittautuminen aukeaa kisajoukkueiden julkistuksen myötä 3.6. klo 10.00. Kisajoukkueiden valinnat ilmoitetaan hakutilaisuusviikon lopulla (vk 22). Kisajoukkueiden alustavat syksyn sekä kesän treeniajat julkaistaan hakutilaisuusinfon yhteydessä. Lähetämme ensi viikolla kisajoukkueiden hakutilaisuuden ilmoittautumislomakkeen ja infon sekä alustavat syksyn harjoitusaikataulut.  

Mikäli olet epävarma mihin joukkueeseen lapsen oli hyvä hakea, joukkueiden valmentajat auttavat mielellään. Valmentajilla on paras käsitys harrastajan tasosta ja on tärkeä valita joukkue omalle tasolle sopivaksi, jotta harjoittelu on kehittävää ja turvallista.  

Huhtikuun vastuullisuusnosto 

Tässä kuussa haluamme nostaa seuran arvot kuukauden vastuullisuusnostoksi. Bouncen arvot ovat turvallisuus, hauskuus, laatu ja yhteisöllisyys. Pyrimme siihen, että nämä arvot näkyvät seuran päivittäisessä toiminnassa ja harjoitushallilla valmennuksessa.  

Turvallisuus: näkyy hallillamme niin fyysisenä kuin psyykkisenä turvallisuutena. Panostamme turvalliseen harjoitteluun ja laadukkaaseen pohjatyöhön. Painotamme myös psyykkisen turvallisuuden tärkeyttä ja haluamme puuttua mahdollisiin epäkohtiin mahdollisimman matalalla kynnyksellä.  

Hauskuus: Liikunnan ja liikkumisen tavoitteena on on olla ennen kaikkea hauskaa ja tuottaa iloa liikkujille sekä myös ohjaajille ja valmentajille. Tavoitteena on hauskuuden kautta saada lapset, nuoret sekä aikuiset innostumaan liikkumisesta. Pyrimme siihen, että Bouncen hallilla vallitsee positiivinen ja iloisa treeni-ilmapiiri.    

Laatu: Laadukas pohjatyö, ohjaajien ja valmentajien kouluttaminen, seuran yhteiset tasokuvaukset sekä kausisuunnitelmat ovat osa laadukkuutta. Kannustamme ohjaajiamme kouluttautumaan niin seuran sisäisillä kuin liittojen ja muiden järjestöjen koulutuksella.  

Yhteisöllisyys: Arvostamme kaikkia seuran toiminnassa mukana olevia työntekijöitä, hallituslaisia, ohjaajia, valmentajia, harrastajia, harrastajien vanhempia sekä vapaaehtoisia. Toimimme tiiviissä ja hyvässä hengessä tehden yhteistyötä ja kunnioittaen toisiamme. Teemme yhteistyötä myös yli lajirajojen. Seuramme toimijat ja harrastajat toimivat hyvässä yhteishengessä, joka näkyy myös harjoitushallillamme! Järjestämme kausittain seuran yhteisiä tapahtumia, jotka edesauttavat yhteisöllisyyden rakentamista.    

Lyhyesti 

Muistutamme vielä, että kauden aikana hallille on kertynyt huomattava määrä löytövaatteita sekä juomapulloja. Käyttehän hakemassa omanne pois 19.5. mennessä! Löytötavarat sijaitsevat hallin eteisessä penkeillä. Hallille jääneet löytötavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen kauden päätteeksi. 

Cheerleadingin MM-kilpailut käydään 24.-26.4. Yhdysvalloissa. Suomesta mukana on useita joukkueita niin cheerleadingissa sekä cheertanssissa. Kisatunnelmia ja ajankohtaista infoa löytyy mm. Suomen Cheerleadingliiton somesta ja nettisivuilta! 

LOPPUKAUDEN TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ: 

  • Syyskauden ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 29.4. klo 10.00 Hoika jäsenrekisterissä 
  • Vappu keskiviikkona 1.5. EI harjoituksia 
  • Cheerleading kevätnäytös Espoonlahden liikuntahallissa lauantaina 4.5. (Tarkempi info ensi viikolla) 
  • Helatorstai 9.5. EI harjoituksia 
  • Kausi päättyy maanantaina 13.5. (maanantain ryhmillä harjoitukset normaalisti) 
  • Yleiset korvauskerrat  ti & ke 14-15.5. Ilmoittautuminen hoika jäsenrekisterissä (paikkoja rajoitetusti) 
  • Kauden aikana peruttujen harjoitusten korvaavat kerrat vko 20  
  • Trampoliinivoimistelun harrastekilpailut &merkkitapahtuma sekä trampoliinivoimistelu kisat 18.5. (tarkempi aikataulu ja info lähetetään myöhemmin) 

Ystävällisin terveisin,
Bouncen toimisto