Moikka,  

 olen Sofia ja tulin Bouncelle TET-harjoitteluun! 

Minun nimeni on Sofia Skurnik ja käyn Lintumetsän koulun kahdeksannetta luokkaa. Olen harrastanut yli kahdeksan vuotta cheerleadingia Funky Team Espoolla. Stunteissa olen tehnyt kaikkia nostajan rooleja. Minun vahvuuteni on kuitenkin takari eli takanostaja. Tällä hetkellä harrastan FTE:n Langurs Blue joukkueessa, joka on junioreiden level 4 edustusjoukkue.

Bounce on minulle seurana tuttu. Olen itse harrastanut siellä trampoliinivoimistelua.   

Miksi hain Bouncelle TET-harjoitteluun? 

Hain Bouncelle, koska ajattelin, että sieltä saattaisi saada tulevaisuudessa töitä valmennuspuolelta. Halusin nähdä myös eri näkökulmasta seuroja ja joukkueita. Halusin oppia miten aikatauluja ja nimilistoja saadaan Bouncella aikaan.

TET-harjoittelu vastasi odotukseni täysin. Pääsin tekemään kaiken mitä toivoinkin!

Olen tehnyt monia asioita esim: 

  • Laskin cheerjoukkueiden puvut ja viikkasin ne kaappeihin koon mukaisesti 
  • Tein joukkueille pukulistat 
  • Tein nimilistan starttijoukkueelle 
  • Pääsin mukaan apuvalmentajana valmentamaan ja auttamaan urheilijoita 
  • Sain suunnitella urheilijoille alkulämmittelyn 
  • Sain osallistua samalla tavalla kaikkeen miten oikea apuvalmentaja 
  • Siivosin omatoimisesti koko toimistotilan, joka toimii myös valmentajien taukotilana  
  • Pääsin ohjaamaan KULPS-kouluryhmiä 
  • Pääsin myös auttamaan VAU-ryhmien ohjaamisessa

 

Suosittelen Bouncea harjoittelu työpaikaksi, jos on kiinnostunut valmentamisesta tai seuratyöstä cheerleadingin tai trampoliinivoimistelun parissa.