Aloita uusi vuosi liikkuen! Osallistu aikuisten trampoliinikurssille ja koukutu superhauskasta ja tehokkaasta treenimuodosta! Treenit sopivat jokaiselle kuntoon tai liikuntataustaan katsomatta. Kurssilla pääset oppimaan trampoliinivoimistelun tekniikoita ja kehittämään kehonhallintaa, voimaa ja peruskuntoa kuin huomaamatta! Heittäydy rohkeasti mukaan!

Kevään tramppakurssien harjoitusajat:

5x 60min 26.1.- 1.3.2024 (viikolla 8 ei ole harjoituksia):

Perjantaisin klo 17-18
Perjantaisin klo 18-19

Ilmoittaudu aikuisten maksuttomaan kokeiluun 19.1. klo 17-18 tai 18-19. Ilmoittautuminen kokeiluun sähköpostitse toimisto@bounce-espoo.fi

Kurssin hinta on 60€ (+ jäsenmaksu 35€ sis. vakuutus). Meillä voit maksaa liikuntaseteleillä (Edenred, Smartum ja ePassi)!

Ilmoittaudu kurssille täällä!

PowerBounce-kurssi

Kevään PowerBounce-kurssi järjestetään perjantaisin klo 19-20 ajalla 2.2.-8.3.2024. Huom! Talvilomaviikolla (vko 8) ei ole kurssia!

PowerBouncessa hikoillaan ja pidetään hauskaa! Koko kehon voimatreenissä syke nousee kuin huomaamatta. Pääasiallisena alustana toimii trampoliini, joten treeni sopii myös herkästi kipeytyville nivelille. Tunti sisältää PowerBounce-voimatreenin lisäksi lyhyen alku- ja loppuverryttelyn. Ensimmäisellä kurssikerralla keskitytään treenissä käytettävien tekniikoiden opetteluun. Mukaan tarvitset juomapullon, liikuntavaatteet ja sukat.

Kurssi hinta 60€ (+ jäsenmaksu 35€/ kalenterivuosi)

Huom! Kurssit järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 6.

Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi

Ilmoittaudu mukaan kurssille täältä!