Haluatko aloittaa kesäloman cheerkurssin parissa? Tai jäikö cheerhammasta kolottamaan kevään treenien jäljiltä ja haluat päästä jatkamaan treenejä myös kesälomalla? Vai haluatko tulla Bouncen liikunnalliselle päiväleirille treenaamaan cheeriä, pelailemaan liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä viettämään kesälomaa leirikavereiden kanssa? Katso myös syksyn cheerleading-joukkueet ja ilmoittaudu mukaan!

Bouncen kesän cheertoiminta

Bounce järjestää kesällä cheerleading-leirejä sekä -kursseja. Kurkkaa alta lisätiedot sekä ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan!

Cheerleirit

Cheerleading-liikuntaleiri 1 (6.-10.6. (5 pv))
Cheerleading-liikuntaleiri 2 (13.-18.6. (5 pv))
Cheerleading-liikuntaleiri 3 (20.-22.6. (3 pv))
Cheerleading-liikuntaleiri 4 (1.-5.8. (5 pv))

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2 viikkoa ennen leirin alkua!

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

Bouncen kokopäiväinen liikuntaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja leirikavereiden seurasta iloisin mielin. Tältä sivulta alempaa löytyy leirien alustava päiväohjelma. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Cheerleading-liikuntaleirillä tutustutaan cheerleadingin perusteisiin ja harjoitellaan mm. stunttien eli nostojen alkeita, pyramideja, avorivitreeniä sekä akrobatiaa. Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki cheerleadingista kiinnostuneet 7- 12 -vuotiaat. Leiri on hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sekä valmentajiimme. Cheerleading-leirin päiväaikataulu on pääpiirteittäin samanlainen trampoliinileirin kanssa. Trampoliiniharjoittelu korvautuu cheerleadingillä, mutta myös trampalla päästään hyppimään! Leirin jälkeen cheerleadingia voi jatkaa esimerkiksi syksyn joukkueissa!

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT

Leirit pidetään Bouncen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.
Leiripäiviin kuuluu monipuolinen lounas, joka sisältyy leirin hintaan.

Leirihinnat:

  • Juhannusviikon kesäleirit (3pv) : 105€ 
    • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 95€
  • Kesäleirit (trampoliini ja cheerleading) (5pv): 175 €
    • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 155
    • Ilmoittautuminen toiselle leirille: 165 €
  • Jokaisen leirille osallistuvan uuden harrastajan on maksettava leirimaksun lisäksi Bouncen jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2022. Alennus lasketaan 5 päivän leireistä.
LEIRIPÄIVÄN AIKATAULU

Alla on kuvattuna trampoliinileirin yleinen päiväaikataulu, johon saattaa tulla pieniä muutoksia päivistä ja erikoisohjelmasta johtuen. Alkuviikolla leikit ja pelit painottuvat ryhmäytymiseen ja lajiharjoittelu kilpatramppoihin ja turvallisiin tekniikoihin tutustumiseen. Leiripäivät sisältävät monipuolista lajiharjoittelua.

Klo. 8 – 9 Leirille saapuminen, vapaata valvottua toimintaa

Klo. 9.00 – 9.30 Alkuverryttely (pelit, leikit yms.)

Klo. 9.30 – 11.00 Trampoliini/cheerleading-harjoittelua (omaa vuoroa odottaessa pelejä, leikkejä ja lajia tukevia harjoitteita permannolla, minitrampoliinilla, tuplaminitrampoliinilla ja air trackilla)

Klo. 11.00 – 12.00 Ruokailu + vapaata valvottua toimintaa

Klo. 12.00 -12.45 Kevyitä ja rauhallisia pelejä ja leikkejä sekä alkuverryttely

Klo. 12.45 – 14.45 Trampoliini-/cheerleading-harjoittelua

Klo. 14.45 – 15.00 Välipala

Klo. 15.00 – 16.00 Vapaata valvottua toimintaa, kotiin lähtö

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kesälomaleireille on auki ja ilmoittautumaan pääset tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kaksi viikkoa ennen leirin alkua, joten varmista oma paikkasi ajoissa!

Lisätietoja leireistä (mm. peruutusehdot ja trampoliinileirit) löytyy täältä.

Cheerkurssit

Cheerleadingin starttikurssi 7-12v. (5 kertaa)

6.6.-20.6. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.30

Cheerleadingin viiden kerran starttikurssi, jossa pääsee tutustumaan lajiin ja opettelemaan cheerleadingin perusteita.
Kurssilla harjoitellaan stuntteja (eli nostoja), akrobatiaa, avorivistötreeniä sekä muita cheerleadingin osa-alueita. Harjoituksiin kuuluu ohjattu alku- ja loppuverryttely, lajiosuuksia sekä erilaisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä.
Kurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa Bouncen syksyn cheerleading-joukkueissa.

Hinta 65 €

Cheerleading kesäkurssi 7-12v. (5 kertaa)

6.6.-20.6. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.30

Minien kesätreenikurssi on suunnattu Bouncen kaikille mini-ikäisille (7-12v.) harrastajille! Kurssilla jatketaan stunttien, akrobatian ja erilaisten avorivistöharjoitteiden treenaamista siitä mihin kaudella jäätiin. Treeneissä on ohjattu alkuverryttely ja loppuverryttely sekä lajiosuus, jossa päästään treenaamaan cheerleadingin eri osa-alueita. Harjoituksissa päästään pelaamaan myös erilaisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä. Kurssille ovat tervetulleita kaikkien Bouncen eri cheerleading-joukkueiden harrastajat!

Hinta 65 €

Lisätietoja kevään ja kesän kursseista Petriinalta  (petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320)

Kursseille pääset ilmoittautumaan täältä.