Bouncella aloittaa syksyllä myös toinen harrastekilpajoukkue!

Suuren kysynnän vuoksi avasimme syksylle toisen harrastekilpajoukkueen, Blissfulin, 2009-2015 syntyneille harrastajille. Joukkue kilpailee samoissa kilpailuissa sekä samalla levelillä Bloomingin kanssa ja joukkueilla on lähtökohtaisesti samat kausisuunnitelmat ja osaamistavoitteet, joita tarvittaessa eriytetään.

Blissfulin vastuuvalmentajana toimii Bloomingissakin valmentava Frida Korvenoja. Joukkueen koosta riippuen Blissfulin valmennustiimiin saattaa tulla myös muita valmentajia.

Blissfulin treeniajat:

tiistai klo 15.30-17.00
perjantai klo 15.30-17.00

Blissful on kahdesti viikossa harjoitteleva vuosina 2009-2015 syntyneille harrastajijlle suunnattu cheerleading-joukkue, joka tähtää keväällä harrastekisoihin. Joukkueessa harjoitellaan akrobatiaa, stuntteja, avorivitekniikkaa sekä kevään kisaohjelmaa. Lajiharjoitteiden lisäksi harjoituksissa on ohjattu alku- ja loppuverryttely. Liikunnalliset pelit ja leikit ovat myös osana harjoituksia. Blissfuliin ovat tervetulleita uudet harrastajat, jotka haluavat päästä kisaamaan kevään harrastekisoihin ja treenata kaksi kertaa viikossa!

Mikäli olette ilmoittautuneet Bloomingiin, mutta Blissfulin harjoitusajat sopivat teille paremmin, on teillä mahdollisuus vaihtaa Bloomingista Blissfuliin. Mikäli haluatte vaihtaa joukkuetta, mutta olette jo ilmoittautuneet Bloomingiin, ottakaa yhteyttä Petriinaan (petriina@bounce-espoo.fi)!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Alta löydät myös muut syksyn cheerleading-joukkueemme!

HARRASTEKILPAJOUKKUEET (2015-2009 ja 2010-2006 syntyneet)

BLOOMING on kaksi kertaa viikossa treenaavien level 1 harrastekilpajoukkue v. 2009-2015 syntyneille. Joukkue kilpailee kerran kevätkaudella level 1 harrastekilpailuissa. Joukkue sopii harrastajille, jotka ovat harrastaneet cheerleadingia aikaisemmin Bouncen muissa joukkueissa tai vaikkapa muissa seuroissa. Joukkue sopii hyvin myös lajinvaihtajille.

Blooming harjoittelee tiistaisin klo 18.00-19.30 ja lauantaisin klo 11.30-13.00,

BLAZING on kaksi kertaa viikossa harjoittelevien harrastekilpajoukkue. Joukkue on suunnattu v. 2010-2006 syntyneille harrastajille. Tähän joukkueeseen haluvien ei tarvitse osallistua katsastustilaisuuteen, vaan sinne voi ilmoittautua suoraan Hoikan (jäsenrekisteri) kautta. Joukkue sopii hyvin myös lajinvaihtajille.

Blazingin harjoittelee maanantaisin 19.00-20.30 ja torstaisin 18.30-20.00

 

HARRASTEJOUKKUEET (2016-2009 syntyneet)

BUBBLY ja BEAMING ovat STAGE-harrastetapahtumaan osallistuvia harrastejoukkueita, jotka treenaavat cheerleadingin perusteita kerran viikossa. Bubbly ja Beaming soveltuvat uusien harrastajien ensimmäisiksi joukkueiksi ja harrastuksen aloittamiseen matalalla kynnyksellä. Taitojen karttuessa harrastaja voi halutessaan siirtyä harrastekilpajoukkue Bloomingiin tai hakea katsastustilaisuuden kautta Brisk- tai Brave-kilpajoukkueisiin.

Bubbly on suunnattu vuosina 2016-2013 syntyneille harrastajille ja joukkue harjoittelee lauantaisin klo 11.00-12.30.

Beaming on suunnattu 2013-2009 syntyneille harrastajille ja joukkue harjoittelee keskiviikkoisin klo 17-18.30.


KILPAJOUKKUEET (2013-2009 syntyneet)

BRAVE on uusi kolme kertaa viikossa harjoittelevien level 1 kilpajoukkue v. 2013-2011 syntyneille harrastajille. Tavoitteena on kilpailla kahdesti kevätkaudella. Braven treeneissä harjoitellaan lajitaitoja, mutta edetään tavoitteellisesti kohti level 1 vaativimpia taitoja (flikki, stuntteja suorille käsille sekä haastavammat yhden jalan stuntit). Brave harjoittelee tiistaisin klo 17.00-18.30, perjantaisin klo 17.00-18.30 ja lauantaisin klo 10.00-11.30.

BRISK on Bouncen toinen uusi level 1 kisajoukkue v. 2011-2009 syntyneille harrastajille. Myös Brisk harjoittelee kolme kertaa viikossa level 1 vaativampia taitoja ja kilpailee kaksi kertaa kevätkaudella. Brisk harjoittelee maanantaisin klo 18.00-19.30, keskiviikkoisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo 17.00-18.30.

Brave ja Brisk on suunnattu jo hetken cheerleadingia harrastaneille. Joukkueet soveltuvat myös lajinvaihtajille (esim. voimistelulajit). Uusiin kilpajoukkueisiin valitaan ennen kaikkea motivoituneita harrastajia, joilta löytyy hyvät motoriset perustaidot sekä valmiudet oppia vaikeampia taitoja ja joilla on hallussa jo joitakin cheerleadingin perusteita. Kilpajoukkueisiin valitaan urheilijat hakutilaisuuden tai vaihtoehtoisesti muiden näyttöjen perusteella.

 

UUTENA MUKAAN?

Kaikkiin joukkueisiimme otetaan uusia harrastajia syyskaudelle, tervetuloa mukaan! Seuratoiminnan koordinaattori Petriina (petriina@bounce-espoo.fi) auttaa uusia harrastajia löytämään sopivan joukkueen!

HUOM! Cheerleading-joukkueeseen ilmoittautuessasi annat automaattisesti kuvausluvan Bouncelle. Olethan tästä tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse petriina@bounce-espoo.fi

Joukkueiden ikärajat perustuvat Suomen Cheerleadingliiton kilpailuille asettamiin ikärajoihin, eikä niissä voida joustaa kilpa- ja harrastekilpajoukkueiden kohdalla. Kaikkien joukkueiden kohdalla harjoittelu painottuu syksyllä liikunta- ja lajitaitojen kehittämiseen, kun taas kevätkaudella keskitytään kisaohjelmien treenaamiseen.

Joukkueisiin ilmoittaudutaan erikseen syys- ja kevätkaudelle. Syyskausi ja kevätkausi laskutetaan harrastajilta erikseen. Joukkueiden harjoitusmaksut löytyvät nettisivuiltamme.