Hei!

 

Maaliskuun Bouncepostin aiheita ovat seuraavat:

  1. Kiitos laskiaisriehaan osallistuneille!
  2. Harrastekurssit ja leirit
  3. TeemaBouncing-tunnit

__________________________________________________________________________________

  • Kiitos laskiaisriehaan osallistuneille! 

Bouncen hallilla vietettiin laskiaisriehaa viime lauantaina. Tapahtumassa oli iloinen sekä vauhdikas meininki ja osanottajia olikin paikalla runsaasti! Seuravaatekirppis kävi myös tapahtuman aikana kuumana. Mikäli sinulla jäi oma seuravaate löytymättä, kannattaa käydä katsomassa Bouncen seuravaatetarjonta täältä tai kysyä kirppikseltä jäljelle jääneitä vaatteita ohjaajilta! Kiitos kaikille osallistujille!

 

  • Harrastekurssit ja leirit

Järjestämme keväällä sekä kesällä erilaisia vanhoille ja uusille harrastajille suunnattuja kursseja.

Keväällä järjestettävät kurssit:

Flikkikurssi (7-12v. ja 13-18v.) 8.4.-13.5. perjantaisin klo 18.00-19.30 (5 kertaa)

Volttitekniikkakurssi (n. 9-13v.) 11.5.-1.6. keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 (4 kertaa) 

Trampoliinivoimistelun aikuisten alkeiskurssi 10.5.-31.5. tiistaisin klo 18.00-19.30 (4 kertaa) 


Järjestämme myös kesällä erilaisia harrastekursseja pienten lasten temppukerhoista, cheerleadingista sekä trampoliinivoimistelusta uusille ja vanhoille harrastajille. Kursseja löytyy eri ikäisille harrastajille, kurkkaa kurssitarjonta täältä ja varmista paikkasi kesän kursseilla!

Bounce järjestää kesällä yhteensä kahdeksan lasten (7-12-vuotiaiden) liikuntaleiriä kesä- ja elokuussa. Leiripäivät sisältävät valitsemasi lajin harjoittelua, liikunnallisia pelejä ja leikkejä, maittavan lounaan, leikkimielistä kisailua leiriolympialaisissa sekä iloista yhdessäoloa mukavien leirikavereiden kanssa! Lisätietoa leireistä löytyy täältä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi nopeasti!

  • TeemaBouncing-tunnit 

Bounce järjestää keväällä kolme Bouncing-tuntia, joissa Bouncen jäsenillä on mahdollisuus vuokrata trampoliini oheisvälineineen tunniksi käyttöönsä! Bouncing-tunti on hyvä mahdollisuus tutustuttaa kaverit uuteen lajiin tai viettää koko perheen yhteinen liikuntatuokio! Bouncing-tunnilla ei ole ohjattua toimintaa, mutta paikalla on Bouncen ohjaaja antamassa vinkkejä hyppimiseen! Bouncing-tunteja on seuraavina päivinä:

  • PääsiäisBouncing la 16.4. klo 14.00-15.00
  • VappuBouncing la 30.4. klo 14.00-15.00
  • Kesän aloitus -Bouncing la 21.5. 15.00-16.00

Jokaisella trampan varanneella perheellä tulee olla mukana vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa perheen toiminnasta harjoitusvuoron ajan. Seuran vakuutus ei kata Bouncingissa mahdollisesti sattuvia tapaturmia, joten osallistujilla tulee olla oma vakuutus. Lapset ovat omien aikuistensa valvonnassa ja vastuulla Bouncing-tunnin aikana. Jokaisen perheen tulee allekirjoittaa ”Bouncing – ohjeet osallistujille”- lomake ennen omaa harjoitusvuoroa. Olettehan siis hyvissä ajoin paikalla!

Bouncing-tunnin hinta:

1 trampoliini / 1 h = 40 €

 

Lisätietoja Bouncing-tunneista löytyy täältä.