Syksyn cheerleading-joukkueiden ilmoittautuminen on auki!

Bouncella aloittaa neljä uutta cheerleading-joukkuetta:

Suuren kysynnän vuoksi Bouncella aloittaa syksyllä toinen 7-12-vuotiaiden 1xviikossa harjoitteleva joukkue, Bounce Bubbly!

MINIT (7-12 V.)

BOUNCE BEAMING

(18.8. alkaen) ke klo 17.00-18.30

BOUNCE BLISSFUL

(16.8. alkaen) ma ja to klo 17.00-19.00

BOUNCE BUBBLY

(18.8. alkaen) ke klo 18.30-20.00

JUNNUT (13-18 V.)

BOUNCE BLAZING

(19.8. alkaen) to klo 18.30-20.00

BOUNCE BRAVE

(16.8. alkaen) ma ja ke klo 18.00-20.00

 

Bounce Brave ja Bounce Blissful ovat cheerleadingin harrastejoukkueita. Joukkueet ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoitella lajia kahdesti viikossa, mutta myös niille, joilla on aiempaa kokemusta cheerleadingista, jostakin voimistelulajista tai esim. tanssista. Harjoitukset koostuvat pääasiassa stunteista eli nostoista, akrobatiasta ja muista lajin osa-alueista.

Bounce Blazing, Beaming ja Bubbly ovat cheerleadingin starttijoukkueita, joissa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin. Joukkue on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille aiemmasta liikuntataustasta riippumatta. Starttijoukkueiden harjoitukset koostuvat myös pääasiassa stunteista eli nostoista, akrobatiasta ja muista lajin osa-alueista.

Joukkueisiin pääset ilmoittautumaan täältä.

Cheerleadingin harjoittelu Bouncella

Bouncella on loistavat puitteet cheerleadingin harjoitteluun. Meillä kaikki ryhmät pääsevät harjoittelemaan permantomatolla ja ryhmät hyödyntävät harjoittelussaan mm. air trackia, isoja trampoliineja sekä paksuja mattoja. Valmentajina toimivat kokeneet cheerleadingvalmentajat, joilla on myös omaa kilpailutaustaa sekä menestystä niin kotimaisista kilpailuista kuin kansainväliseltäkin tasolta!

Cheerleading kurssit ja leiri

Bouncella on keväällä ja alkukesästä cheerleading-kursseja, joissa pääsee tutustumaan lajiin ja uusiin cheerleading-valmentajiimme! Kurssien ajankohdat ja lisätiedot löydät täältä.

Elokuun alussa 2.-6.8. järjestämme cheerleading-leirin. Leirillä tutustutaan cheerleadingin eri osa-alueisiin, esimerkiksi stuntteihin eli nostoihin sekä akrobatiaan.  Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirillä ohjaajina toimivat syksyn joukkueiden valmentajat. Lisätietoja leiristä löytyy täältä.

Lisätietoja cheerleadin joukkueista, kursseista ja leireistä: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320