Bouncen kauden 24-25 kilpajoukkuehaku on käynnistynyt! Kerromme tässä artikkelissa kilpajoukkueeseen hakemisesta, kilpajoukkueiden kesäharjoittelusta sekä “Tavoitteena level” -tehotreeneistä, jotka on tarkoitettu erityisesti niille, jotka haluavat siirtyä leveliltä seuraavalle tai hakea mukaan kilpajoukkueeseen toisesta lajista tai seurasta.

Jokainen tulevan kauden joukkue pyritään valitsemaan niin, että sen urheilijat ovat omilta yksilötaidoiltaan ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan kyseisen levelin tasoisia ja mahdollisimman tasavahvoja keskenään. Lähtökohtaisesti urheilija kasvaa ja kehittyy siirtyen järjestyksessä leveliltä seuraavalle. Yksilökohtaisia poikkeuksia saatetaan kuitenkin joskus tehdä tarkan harkinnan jälkeen esimerkiksi muista lajeista siirtyneiden kohdalla. Valmentajat pyrkivätkin löytämään jokaiselle urheilijalle henkilökohtaisten taitojensa mukaisen joukkueen.

Kilpajoukkueisiin valittavien urheilijoiden tulee sitoutua olemaan paikalla harjoituksissa aina muulloin paitsi sairastapauksissa ja ehdottoman tärkeissä muissa menoissa. Lomamatkoja ei siis kannata varata keväälle muualle kuin koulujen loma-ajoille! Mikäli joukkueessa on paljon poissaoloja kauden aikana, vaikuttaa se oleellisesti kilpailuohjelman vaativuuteen ja joukkueen taitotasoon.

Katso täältä kaikki Bouncen joukkueet kaudelle 24-25!

JOUKKUEESEEN HAKEMINEN JA PAIKAN VASTAANOTTAMINEN:

Hakutilaisuuteen ilmoittautuminen: 
Jokainen urheilija ilmoittautuu ylimmän haluamansa levelin ja oman ikänsä mukaiseen hakutilaisuuteen. Kukin urheilija osallistuu ainoastaan yhteen hakutilaisuuteen, jonka perusteella heille etsitään paikka sopivimmasta joukkueesta. Huomaattehan tarkistaa oikean ikäluokan, koska liiton alaisissa kilpailuissa ikään liittyvää joustonvaraa ei ole. Kilpajoukkueiden hakutilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 21.5. hakulomakkeella. Lähetämme erillisen infon hakutilaisuuteen osallistuville lähempänä.

Ilmoittautumaan pääsee täältä!

Hakutilaisuuksien aikataulut: 
Ma 27.5. klo 17-19.30: youth L2 (Breezy) ja youth L3 (Brilliant)
Ti 28.5. klo 17-19.30: minit L1 (Brave) ja minit L2 (Bulletproof)
Ke 29.5. klo 17-19.30: youth L1 (Brisk) ja juniorit L2 (Blazing)

Joukkuepaikan vastaanottaminen: 
Hakutilaisuuksien jälkeen jokaiselle niihin osallistuneelle ilmoitetaan joukkueeseen valinnasta henkilökohtaisesti. Jokainen urheilija ottaa heille osoitetun joukkuepaikan vastaan ilmoittautumalla kyseiseen joukkueeseen jäsenrekisterissä. Ensi kauden joukkueisiin tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 2.6. Ilmoittautuessaan urheilija sitoutuu joukkueeseen koko kaudeksi (syksy -24 ja kevät -25) ja saa maksettavakseen joukkuepaikan varausmaksun (50€), jonka summa vähennetään syksyn harjoitusmaksusta.

Huom! Varausmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumisen jälkeen urheilija peruu paikkansa joukkueessa 2.6.24 jälkeen.

Harrastekilpajoukkueisiin ilmoittautuminen:
Bouncen harrastekilpajoukkueisiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterissä 3.6. alkaen tai heti kilpajoukkuevalinnoista tiedottamisen jälkeen. Ensisijaisesti harrastekilpajoukkueeseen haluavat eivät osallistu kilpajoukkueiden hakutilaisuuteen.

“TAVOITTEENA LEVEL” -TEHOTREENIT:

Järjestämme kilpajoukkueisiin hakeville mahdollisuuden harjoitella toiveensa mukaisen levelin taitoja ennen kilpajoukkueiden hakutilaisuutta. Tehotreeneissä pääset näyttämään osaamistasi ja harjoittelemaan kunkin levelin tärkeimpiä ja hakutilaisuudessakin tarvittavia perustaitoja kokeneiden valmentajien opastuksella. Level-treeneissä tutustutaan tietenkin myös kyseisen levelin mukaisiin stuntteihin täysin uusien stunttiryhmien kanssa! Tehotreenejä suositellaan erityisesti niille, jotka hakevat seuraavaksi kaudeksi seuraavalle levelille.

Tehotreenien ilmoittautuminen on auennut maanantaina 22.4. ja paikat hupenevat kovaa vauhtia. Varaa siis oma paikkasi heti! Tehotreenit kestävät levelistä riippumatta kaksi tuntia ja jokaiseen tehotreenikertaan tulee ilmoittautua erikseen jäsenrekisterissä. Tehotreenin hinta on 20€/ kerta.

Tehotreenien aikataulut:

”Tavoitteena Level 1” -tehotreenit (2010-2015 syntyneille, osallistujat jaetaan ikäryhmiin):
Keskiviikkona 15.5. klo 17-19
Torstaina 16.5. klo 17-19

”Tavoitteena Level 2” -tehotreenit (2006-2015 syntyneille, osallistujat jaetaan ikäryhmiin):
Maanantaina 20.5. klo 17-19

Keskiviikkona 22.5. klo 17-19 Huom! Uusi aika lisätty Hoikaan.
Torstaina 23.5. klo 17-19

”Tavoitteena Level 3” -tehotreenit (2010-2013 syntyneille):
Maanantaina 20.5. klo 18-20
Torstaina 23.5. klo 18-20

KESÄHARJOITTELU:

Haluamme tarjota innokkaille cheer-harrastajillemme mahdollisuuden lajiharjoitteluun myös kesällä. Aloitammekin uusien joukkueiden harjoitukset heti joukkuevalintojen selvittyä kesäkuun alussa jatkuen aina juhannukseen asti. Kesätreenit eivät ole pakolliset, mutta sieltä saa loistavia eväitä uuteen kauteen ja pääsee ryhmäytymään joukkueen kanssa jo ennen syksyä. Kesätreeneissä ohjeistetaan myös omatoimista harjoittelua kesäloman ajaksi. Kesätreenit alkavat 3.6. alkavalla viikolla, ja viimeinen kesäharjoituspäivä on keskiviikkona 19.6. Kesäharjoituksiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterissä samalla, kun ilmoittaudutaan myös joukkueeseen.

Kesäharjoittelun aikataulut ja hinnat:

L1 minit: ti ja pe klo 16-17.30 (5 harjoituskertaa, hinta 65€)
L1 youth: ma klo 18-19.30 ja ke klo 17.00-18.30 (6 harjoittelukertaa, hinta 78€)

L2 minit: ti ja pe klo 17.30-19 (5 harjoituskertaa, hinta 65€)
L2 youth: ma ja ke klo 18-19.30 (6 harjoituskertaa, hinta 78€)
L2 junnut: ti ja to klo 19-20.30 (5 harjoituskertaa, hinta 65€)
L3 youth: ma, ti ja to klo 16-18 (8 harjoituskertaa, hinta 105€)