Bounce järjestää kesäkuussa trampoliinipainotteisia liikuntaleirejä sekä cheerleading-leirejä. Juhannusviikon sekä kesäkuun viimeisen viikon leireillä on vielä paikkoja vapaana!

Ilmoittautumaan leirille pääset tästä.

Ma-Pe 3.-7.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 1
Kesäloman cheerleadingleiri TÄYNNÄ
Kesäloman trampoliinivoimisteluleiri

Ma-Pe 10.-14.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 2
Kesäloman cheerleadingleiri TÄYNNÄ
Kesäloman trampoliinivoimisteluleiri TÄYNNÄ

Ma-Ke 17.-19.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 3
Kesäloman cheerleadingleiri
Kesäloman trampoliinivoimisteluleiri

Ma-Pe 24.-28.6 BOUNCEN KESÄLEIRIT 4
Kesäloman cheerleadingleiri
Kesäloman trampoliinivoimisteluleiri

BOUNCEN LEIRIT

Leirit pidetään Bouncen hallilla Kivenlahdessa osoitteessa Kattilalaaksontie 1. Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.
Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta tai cheerleadingista kiinnostuneet. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta, cheeristä tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia temppuja ja taitoja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat.

HINNAT

  • Kesäleirit (trampoliini tai cheerleading) (5pv): 195€
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 175€
  • Ilmoittautuminen kesän toiselle leirille: 185€
  • Juhannusviikon kesäleiri (3pv) : 120€
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset (3pv): 105€
  • Jokaisen leirille osallistuvan uuden harrastajan on maksettava leirimaksun lisäksi Bouncen jäsenmaksu 35€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2024 loppuun. Leiripäivän hinnat eivät sisällä lounasta.

Lisätietoja
Lisätietoja Bouncen leiritoiminnasta löydät täältä. Lisätietoja leireistä voi myös kysyä sähköpostitse toimisto@bounce-espoo.fi.